Összes oldalmegjelenítés

2011. április 21., csütörtök

Virtuális hajlék

Kedves Olvasó!

Amit itt látsz, az egy újabb virtuális hajlék, a végtelenbe nyíló ajtókkal. Egy hosszú utazásra szeretnélek meghívni, s reményeim szerint sok érdekességet találsz majd e helyen.
Ebben a blogomban a fantasyval foglalkozom, és elsősorban saját műveimet szeretném bemutatni a nagyközönségnek. Példaképemnek George R. R. Martint, Juliet E. McKennát tekintem, a klasszikusok közül pedig Poe-t, Joseph Sheridan Le Fanut, valamint Lovecraftot és Howardot.
A hazai írók közül Nemes István (Jeffrey Stone) és Gáspár András (Wayne Chapman) volt rám nagy hatással.
Az Erodon világa már tizenhét éves korom óta formálódik bennem, végül az elmúlt majd' két évtizedben (többszörösen újragondolva) végre apránként megszülettek az első novellák. Szándékaim szerint olyan műveknek szánom őket, amelyek egyfelől önállóan is megállják helyüket, másrészt egy nagy egész fontos alkotórészei. Az Olvasó számára a szereplők egyéni sorsán keresztül, mozaikszerűen bontakozik ki Erodon története.
Az első, nyomtatásban megjelent Erodon-történet a Máshol... ugyanott... c., amely két folytatásban olvasható a Lidércfény Amatőr Kulturális Folyóiratban (50-51. sz.), elérhető itt (Ctrl +C és Ctrl+V!):

http://www.szentesinfo.hu/lidercfeny/papirlf/lidercfeny_akf_201103.pdf

http://www.szentesinfo.hu/lidercfeny/papirlf/lidercfeny_akf_201104.pdf

Jó olvasást kívánok hozzá, az észrevételeidet (amennyiben nem személyeskedőek) szívesen veszem!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése